ИСЦЕЛИТЕЛ Печати

На 17 мај во 20.00 часот во 2018 во Кино Мис Стон премиерно филмот „ИСЦЕЛИТЕЛ“, добитник на главната награда за најдобар филм на 36º Bergamo Film Meeting! 
Влезници по цена од 100 денари на билетарницата од киното еден час пред почеток на проекцијата

Прва реприза на филмот 18 мај во 20.00 часот

iscelitel