Печати

КИНО - МИС СТОН - РЕПЕРТОАР

Секоја Недела, почнувајќи од Недела 17.11.2013 со почеток од 11.00 часот на репертоарот на Киното Мис Стон ќе има проекции на детски филмови. 

Првата средба е со филмот ОСТРОВОТ НА ЦРНИОТ ГУСАР (со превод).

Цена на влезниците 30 денари.

Повелете израдувајте ги вашите најмили!