Печати

КИНО - МИС СТОН - РЕПЕРТОАР
И од Понеделник 11 Ноември до Сабота 16 Ноември 2013 година, на репертоарот на Киното МИС СТОН "Балканот не е мртов" од 19.00 часот.
Влезници по 100 денари на Билетарницата од киното.