Печати

Стартува киното Мис Стон
Од понеделник, 4 Ноември од 20.00 часот секој ден проекции на филмот "Балканот не е мртов", во режија на Александар Поповски.
Играат: Никола Ристановски, Раде Шербеџија, Јордан Симонов, Драгана Костадиновска, Ертан Шабан, и др.
Влезници по цена од 100 денари може да се набават на билетарницата секој ден од 18 до 20 часот.