Печати

КОНЦЕРТОТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 21.06.2019 ВО 20:30 ЧАСОТ - ГОЛЕМА САЛА НА ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА „МАРКО ЦЕПЕНКОВ“ - ПРИЛЕП

plakat gradski prikazni