Печати

er201916.05.2019 – 20.00 часот (четврток)

100 нешта“ /комедија

отворање на Фестивалот

17.05.2019 (петок)

11.00 часот – „Тоби и тајната на нашата планета„ / филм за деца

13.00 часот – „Тим Талер или Продадената смеа“/ семеен/ драма/филм за деца

18.00 часот – „ Во време на намалена светлина“/ драма, комедија

 

20.00 часот – „Патување во Ерусалим“/драма

18.05.2019 (сабота)

11.00 часот – „ Помош, ги смалив моите родители“/ филм за деца

18.00 часот – „Пакет кратки филмови“

20.00 часот - „ Крајот на вистината“ / тилер/фрама

ВЛЕЗ СЛОБОДЕН