Печати
Театарот „Војдан Чернодрински“ на 56-от МТФ „Војдан Черндорински“ се закити со две награди 
Награда за млада актерка  на САРА СПИРКОСКА  за улогите во претставата „ДЕКАМЕРОН“
Награда за современа сценска драматизација на ЛИДИЈА МИТОСКА ЃОРЃИЕВСКА за драматизација и адаптација во претставата „ДЕКАМЕРОН“.
Честитки!
за останатите награди на mtf.com.mk
FB IMG 1654786752559
FB IMG 1654786758081
FB IMG 1654786762612